Η Gulf Air ανακοινώνει απεριόριστες αλλαγές χωρίς επιπλέων τέλη


March 12, 2020

Μεγαλύτερη ταξιδιωτική ευελιξία ανακοινώνει προς του επιβάτες του ο εθνικός μεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν , λαμβάνοντας υπόψιν τις πρόσφατες εξελίξεις με τον Novel Coronavirus COVID-19 και τον παγκόσμιο αντίκτυπο στις αεροπορικές μεταφορές. Οι επιβάτες που έχουν αγοράσει εισιτήρια μέσα στο 2020 και οι νέες κρατήσεις από 10 Μαρτίου μέχρι τις 31 Μαρτίου μπορούν να τύχουν απεριόριστων αλλαγών στις ημερομηνίες ταξιδίου τους χωρίς επιβάρυνση των τελών αλλαγής προς τον επιβάτη.

 

Σχετικά με τα μέλη της Falconflyer, η αεροπορική εταιρεία επέκτεινε την τρέχουσα θέση και την ιδιότητα τους ως μέλη για τους επόμενους τρεις μήνες, ανεξάρτητα από το αν δεν έχουν ολοκληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ταξιδιών ή ταξιδιωτικά μίλια.

Η Gulf Air θα ήθελε να διαβεβαιώσει τους αγαπητούς της επιβάτες ότι εφαρμόζει τις αυστηρές διαδικασίες απολύμανσης της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Εταιρειών (IATA) στις καμπίνες των αεροσκαφών και προτρέπει τους επιβάτες να εφαρμόσουν τα προληπτικά μέτρα τα οποία συνιστά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Η αεροπορική εταιρεία είναι συνεχώς συντονισμένη με τις αρμόδιες αρχές του Βασιλείου του Μπαχρέιν και με τα αεροδρόμια σε όλο το δίκτυό της και λαμβάνει όλα τα προληπτικά μέτρα ούτως ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματός μας.

 

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο:

gulfair@orthodoxou.com.cy

+357 22 755 600

 

 

Comments(0)

Log in to comment