"Σε λίγα τετραγωνικά": Η βιωματική μπαλάντα από τον Λευτέρη Πανταζή


June 30, 2020

Ο μεγάλος ΛΕ-ΠΑ επιστρέφει πιο τρυφερός από ποτέ. Αυτή είναι η μπαλάντα του φετινού καλοκαιριού.

Η άνοιξη που  πέρασε ήταν διαφορετική για όλους. Όλοι μείναμε σπίτι, κλεισμένοι «σε λίγα τετραγωνικά». Και το νέο, βιωματικό τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο αφού έχει ακριβώς αυτόν τον τίτλο. «Σε λίγα τετραγωνικά».

Πρόκειται για μια τρυφερή μπαλάντα που, όπως λέει ο ίδιος ο ερμηνευτής, τον συγκίνησε από το πρώτο της άκουσμα. «Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι όλες οι στιγμές της ζωής μας διαδραματιζονται μέσα σε λίγα τετραγωνικά; Είτε αυτό αναφέρεται σε μια οικογένεια σε δυο εραστές είτε σε κάθε άνθρωπο που χτίζει στιγμές. Εύχομαι να σας αγγίξει όπως άγγιξε και εμένα και να ταξιδέψουμε μαζί την αγάπη ο καθένας στα δικά του μονοπάτια» γράφει ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού, που μόλις κυκλοφόρησε από τη Heaven Music, υπογράφει ο George Mahattos, ενώ τη διεύθυνση παραγωγής είχε ο Λευτέρης Πανταζής με τον Χριστόδουλο Σιγανό. Το music video σκηνοθέτησε ο Γιώργος Γκάβαλος ενώ τη χορογραφία, με τη guest συμμετοχή της Διονυσίας Γεωργιάδου, επιμελήθηκε η Σοφία Imeri.

Comments(0)

Log in to comment