Η Σοφία Μουτίδου έρχεται Κύπρο για τρεις απολαυστικές Stand Up παραστάσεις και σηκώνει … «Το ασήκωτο Βάρος της Ελλάδος»

September 16, 2021 - 132 views
On October 02, 2021
20:00 - 00:00
Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας
Λάρνακα

Για πρώτη φορά στην Κύπρο η ανεπανάληπτη ηθοποιός, stand up comedian και youtuber Σοφία Μουτίδου με την απολαυστική, και με όλες τις απαντήσεις, stand up παράσταση «Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας» που φέρει την υπογραφή της.

Η Σοφία Μουτίδου μετά τις Soldout παραστάσεις της σε όλη την Ελλάδα έρχεται για τρεις μοναδικές εμφανίσεις στην Κύπρο αρχές Οκτωβρίου.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ 1 Οκτωβρίου 2021 στη Σχολή Τυφλών,

ΛΑΡΝΑΚΑ 2 Οκτωβρίου 2021 στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας 

ΛΕΜΕΣΟΣ 3 Οκτωβρίου 2021 στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

 

Με το μοναδικό ασυγκράτητο χιούμορ της, σχολιάζει την επικαιρότητα μέσα από τη δική της ματιά, στην πιο cool παράσταση του καλοκαιριού που γράφει και εκτελεί η ίδια, απαντώντας μεταξύ άλλων γιατί… η χώρα του «φέρε μια απ’ όλα » πάντα θα μας αφήνει άφωνους!

Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 9μμ (ώρα προσέλευσης 8μμ) και η προπώληση είναι με βάση το 75% της χωρητικότητας των θεάτρων προσκομίζοντας ένα από τα πιο κάτω κατά την προσέλευση:  Πιστοποιητικό Εμβολιασμού covid-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και να έχουν παρέλθει τρεις βδομάδες ή αποδέσμευση από τη νόσο covid-19 εντός των τελευταίων έξι μηνών. Για άτομα εώς 15 ετών με προσκόμιση αρνητικού rapid/pcr test με ισχύ 72 ωρών.

 

Εισιτήρια Zone A €25 και Zone B €20 προπωλούνται μέσω της SoldOut Tickets online στο www.SoldOutTicketBox.com καθώς και σε όλα τα καταστήματα του δικτύου Stephanis παγκύπρια (επιπλέον στο ταμείο του Παττιχείου Θεάτρου Λεμεσού για την παράσταση της Λεμεσού).

Πληροφορίες 99786407

“Φίλες, φίλες και φίλες των εντελώς και πάρα πολύ απολύτως φίλων τους” η Σοφία Μουτίδου έρχεται στην Κύπρο…και σηκώνει…”το ασήκωτο βάρος της Ελλάδος”!

Comments(0)

Log in to comment