Αιμοδοσία εις μνήμη Έλλης Ματθαίου στα Λιβάδια


July 25, 2021

Αιμοδοσία εις μνήμη Έλλης Ματθαίου στις 19 Ιουλίου 2021, στο Πνευματικό Κέντρο Άγιας Παρασκευής.

Συνδημότες μας και όχι μονό αφιέρωσαν λίγο από τον χρόνο τους, δίνοντας αίμα και χαρίζοντας ΖΩΗ σε συνάνθρωπους μας.

Ανάρτηση εγγονής Έλλης Αυξεντίου:

..σήμερα «χαρίσαμε» 24 φιάλες αίμα «Εις μνήμη της γιαγιάς μας, Ελένης Ματθαίου», στο Πνευματικό Κέντρο της Αγίας Παρασκευής στα Λιβάδια – Λάρνακας, που πραγματοποίησε το πρώτο «καλοσώρισμα» στους συμπολίτες του. Ένα ευχαριστώ από καρδιάς στους φίλους μου – εθελοντές αιμοδότες, που χάρισαν ζωή σε μία περίοδο που που όλος ο πλανήτης παλεύει με τον άπιαστο ιό και οι ανάγκες αίματος είναι ακόμη μεγαλύτερες. Κι εξαιτίας αυτού έχουν παραμεληθεί ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, έκτακτα περιστατικά, χειρουργεία έχουν αναβληθεί, λόγω της αδυναμίας του συστήματος υγείας. Είναι σημαντικό να περπατάμε στα παπούτσια του διπλανού μας, γιατί ποτέ δε γνωρίζουμε ποια θα είναι η στιγμή που θα τα φορέσουμε, είτε εμείς, είτε ένα πρόσωπο που αγαπάμε. Καμιά ασθένεια δεν κάνει διακρίσεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιερέα της Αγίας Παρασκευής, Πάτερ Ανδρέα Παπαμάρκου για την πολύτιμη βοήθεια του, στον Γιώργο Γεωργίου για τον αφιλοκερδή σχεδιασμό όλων των ενημερωτικών εντύπων όπως και τους εκλεκτούς φίλους μου, Νίκο Αγγελή, Άγγελο Αγγελή, Έλενα Θεοφάνους τόσο για τις δημιουργίες αλλά και για όλη τους τη στήριξη για τη διοργάνωση της αιμοδοσίας. Ευχαριστούμε κι όλους όσους τιμήσατε τη μνήμη της γιαγιάς μας, με την παρουσία σας!

Η σημερινή αιμοδοσία ήταν μια υπόσχεση, η οποία συνεχίζεται.. Έχω υποσχεθεί ότι θα συνεχίσω το έργο της γιαγιάς μου, που δεν είναι άλλο από αυτό της αγάπης, του εθελοντισμού και της προσφοράς. Έτσι σε κάθε μνημόσυνο της προσπαθώ μέσα από δράσεις, να βρίσκει βοήθεια έστω κι ένας άνθρωπος. Αυτό είναι για μένα το μνημόσυνο, γιατί αυτή είναι η γιαγιά μου. Κι αυτό είναι το δικό μου πρότυπο.

 

Comments(0)

Log in to comment