Χαοτική κατάσταση χθες βράδυ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Στριμωγμένοι σε μία αίθουσα για τεστ κορωνοϊού (video)


August 07, 2020

Χαοτική η κατάσταση χθες βράδυ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας – Εντάσεις ανάμεσα στους ταξιδιώτες που ανάμεναν για αρκετές ώρες να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού – Καταγγέλλουν πως δεν λαμβάνονται μέτρα κατά του COVID-19

Ταλαιπωρήθηκαν για ώρες ταξιδιώτες που έφτασαν χθες βράδυ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας από τρεις διαφορετικές πτήσεις, καθώς ανέμεναν σε μια αίθουσα στριμωγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο για να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού.

Όπως καταγγέλλουν πολίτες που έφτασαν στο αεροδρόμιο, οι αρμόδιοι έβαλαν τρεις πτήσεις οι οποίες έφτασαν στο αερολιμένα με 45 λεπτά διαφορά, σε μια αίθουσα. Μάλιστα η μια από τις 3 πτήσεις αφορούσε και την ναυλωμένη πτήση του Υπουργείου Εξωτερικών μέσω της οποίας επαναπατρίσθηκαν 51 Κύπριοι πολίτες του Λιβάνου.

Ισχυρίζονται μάλιστα πως τους άφησαν σε μια αίθουσα που διενεργούνται τα τεστ κορωνοϊού χωρίς να έχουν έστω και ένα μπουκαλάκι νερό. Αποτελέσματα μετά από λίγη ώρα να επικρατήσουν εντάσεις και φωνές μεταξύ των ταξιδιωτών και προσωπικού του αεροδρομίου.

Συγκεκριμένα καταγγέλλουν πως τους έβαλαν σε ένα δωμάτιο χωρίς να εφαρμόζονται σωστά τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, ενώ μετά το χάος που επικράτησε έψαχναν κάποιο υπεύθυνο για να εκφράσουν τα παράπονά τους, αλλά τους ενημέρωναν πως τέτοια ώρα δεν είναι στην εργασία του.

Χαρακτηριστικό είναι και το παράδειγμα γυναίκας με βρέφος η οποία περίμενε για να υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού 3 και πλέον ώρες.

Να σημειωθεί πως την ίδια χαώδη κατάσταση περιέγραψαν και οι Κύπριοι επαναπατρισθέντες του Λιβάνου οι οποίοι έκαναν λόγο για απίστευτη ταλαιπωρία.

Πηγή:https://cyprustimes.com/

Comments(0)

Log in to comment