Δεκαπέντε τα κρούσματα στον Εθνικό-Νέες αναβολές και καταιγιστικές εξελίξεις


September 23, 2020
Νέος κόκκινος συναγερμός στο κυπριακό ποδόσφαιρο, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται δραματικά, γεγονός που προκαλεί τεράστιο πονοκέφαλο σε ΚΟΠ και αρμόδιες Υπηρεσίες.
 
Μετά το θετικό κρούσμα στον Εθνικό, σε τεστ υποβλήθηκε όλη η ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχουν αρκετά κρούσματα τα οποία παραλύουν την ομάδα της Άχνας και οδηγούν στην αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες τα κρούσματα είναι πάνω από δέκα, με πηγές να αναφέρουν πως ο τελικός αριθμός ανέρχεται στα δεκαπέντε, ωστόσο επίσημη ενημέρωση αναμένεται από ώρα σε ώρα.
 
Σε τεστ υποβλήθηκε και η Πάφος Fc, που είχε αγωνιστεί με τον Εθνικό, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται εντός της ημέρας.
 
Το Υπουργείο Υγείας και η ομάδα ιχνηλάτησης άρχισε έρευνες, ώστε να εντοπιστεί η πηγή της εστίας μόλυνσης, ενώ, με βάση τα πρωτόκολλα, όλη η ομάδα θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ, σε επτά μέρες.
 
Με βάση αυτή την εξέλιξη, θεωρείται δεδομένο πως αναβάλλεται και ο αγώνας του Εθνικού με την Ανόρθωση, που θα διεξαγόταν την ερχόμενη Κυριακή.
 
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής στο κυπριακό ποδόσφαιρο έχουν εντοπιστεί 46 κρούσματα.

Comments(0)

Log in to comment