Διώκονται όσα τουριστικά πρακτορεία δεν επιστρέφουν ολόκληρα ποσά


September 08, 2020

Θετική χαρακτηρίζει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών την απόφαση της υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ενέργειας, για δίωξη όσων διοργανωτών ταξιδιών δεν επέστρεψαν το πλήρες ποσό των χρημάτων που πλήρωσαν οι καταναλωτές για οργανωμένα ταξίδια που ακυρώθηκαν.

 Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Συνδέσμου, την περασμένη βδομάδα επιδόθηκαν οι σχετικές επιστολές σ’ όσους διοργανωτές ταξιδιών υπάρχουν καταγγελίες εναντίον τους ότι δεν επέστρεψαν το πλήρες ποσό των χρημάτων που εισέπραξαν για οργανωμένο ταξίδι που ακυρώθηκε.  
 
Η πιο πάνω θετική εξέλιξη, αναφέρει η ανακοίνωση, είναι ακόμα μια δικαίωση του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών ότι το Κράτος και η Βουλή παράνομα προσπάθησαν να αφαιρέσουν το δικαίωμα των καταναλωτών για πλήρη επιστροφή των χρημάτων τους για οργανωμένα ταξίδια που ακυρώθηκαν.
 
«Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών θα παρακολουθεί στενά την όλη εξέλιξη και αναμένει σύντομα την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας δίωξης και την επιβολή των ανάλογων κυρώσεων προς τους παρανομούντες, ως μέτρο πίεσης, ώστε να υποχρεωθούν να συμμορφωθούν τόσο με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, όσο και με το σχετικό Ευρωπαϊκό Δίκαιο», καταλήγει.

Comments(0)

Log in to comment