Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Στιγμιότυπα από τον γάμο τους στις Σπέτσες


October 11, 2020
Ζουγανέλη γάμος: Το μεσημέρι του Σαββάτου (10-10) και πιο συγκεκριμένα αυτή την ώρα τελείται ο γάμος της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου.

Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει ότι το ζευγάρι, λόγω κορονοϊού είχε αποφασίσει να αναβάλλει τον γάμο του τον οποίο είχε ορίσει για σήμερα, 10 Οκτωβρίου, τελικά άλλαξε ξανά σχέδια, αφού κάτω από άκρα μυστικότητα και με συνοπτικές διαδικασίες οργανώθηκαν όλα στις όμορφες Σπέτσες.

Ζουγανέλη - Δημητρίου: Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους στις Σπέτσες! -  News - Youweekly

Η Ελεονώρα πιο ευτυχισμένη από ποτέ λάμπει μέσα στο κατάλευκο νυφικό της δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Ήρεμη, πανέμορφη και λαμπερή κρατά το χέρι του άντρα της και αυτή την ώρα ανταλλάσσει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον δικηγόρο... στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί ο Σπύρος Δημητρίου είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Σάννυ Μπαλτζή, που είναι και η κουμπάρα, με την οποία είναι φίλοι χρόνια.


Η τραγουδοποιός επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί που έχει στο Χαλάνδρι. Ο Σπύρος Δημητρίου, αν και δεν είχε διάθεση, αποφάσισε να πάει να τη συναντήσει. Δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς μαζί της έτυχε να βρίσκεται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

ANT1.com.cy | Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Οι πρώτες φωτογραφίες  από τον γάμο τους στις Σπέτσες


Οι δύο νέοι κεραυνοβολήθηκαν και μετά από καιρό αποφάσισαν να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους.

ANT1.com.cy | Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Οι πρώτες φωτογραφίες  από τον γάμο τους στις Σπέτσες

Ζουγανέλη - Δημητρίου: Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους στις Σπέτσες! |  NewsPistol - Ειδήσεις με υπογραφή. Χάρης Λεμπιδάκης.

Comments(0)

Log in to comment