Έρχεται το Radisson Beach Resort Larnaca το 2020


January 02, 2020

Δείτε πιο κάτω το Radisson Beach Resort Larnaca, την πολυαναμενόμενη αφίξη της νέας χρονιάς:


Προορισμό για γάμους θα αποτελεί από το καλοκαίρι του 2020 το Radisson Beach Resort Larnaca, το πρώην ξενοδοχείο Princess στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας- Δεκέλειας.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το πρώτο Beach Resort που θα δημιουργεί από τον Όμιλο Radisson Hotel, παγκοσμίως.

radissonbeachresortnews

Το Radisson Larnaca Beach Resort, ιδιοκτησίας της Quality Group, θα λειτουργήσει υπό τη διαχείριση της Sunnyseeker Hotels, μίας από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων στην Κύπρο.

Οι εργασίες ανάπτυξης και ανακατασκευής του ξενοδοχείου έχουν προϋπολογισμό άνω των €20 εκατ. και στοχεύουν στο να αναδείξουν το εν λόγω ξενοδοχείο σε ένα θέρετρο που θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη του ομίλου σε όλη τη Νότια Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

radissonbeachresortnews2

Το Radisson Larnaca Beach Resort θα διαθέτει 202 πολυτελή δωμάτια, standard, superior και junior suits, τρία εστιατόρια και δύο μπαρ, ενώ οι χώροι του θα είναι κατάλληλοι για συνέδρια, συναντήσεις, γάμους και άλλους εορτασμούς.
 

radissonbeachresortnews3

 Θα περιλαμβάνει επίσης εξωτερική πισίνα γλυκού νερού και παιδική πισίνα, γυμναστήριο, ατμόλουτρο, σάουνα, τζακούζι και αίθουσα spa, παιδικό κλαμπ, γήπεδο τένις, θαλάσσια σπορ και αίθουσα χορού.

Πηγή:https://inbusinessnews.reporter.com.cy/

Comments(0)

Log in to comment