Γιώργος Παπαδόπουλος – «Πότε Θα Σε Δω»: Backstage από το νέο του video clip!


February 19, 2021

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα για το νέο video clip του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα μας κάνει όλους να αναρωτηθούμε «Πότε Θα Σε Δω» με το νέο του τραγούδι και music video που θα κυκλοφορήσει.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, που μας έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες ερμηνευμένες τόσο από τον ίδιο όσο και από άλλους καλλιτέχνες, θα μας βάλει για ακόμα μια φορά στον ρυθμό του με ένα δυναμικό hit, στο οποίο υπογράφει τη μουσική και στους στίχους.

Το «Πότε Θα Σε Δω» θα συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video, διαφορετικό από τα όσα μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Τα γυρίσματα του video έγιναν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας που έχουν οριστεί για την πανδημία, σε locations της Αθήνας.

Με αφαιρετικό concept και με γεύση από τα αγαπημένα ‘80s, το music video του «Πότε Θα Σε Δω» θα μας συναρπάσει όσο το ίδιο το τραγούδι.

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Το «Πότε Θα Σε Δω» θα κυκλοφορήσει επίσημα από την Panik Records και την Criminal Music, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

Φωτογραφίες

Γιώργος Παπαδόπουλος - Πότε Θα Σε Δω - backstageΓιώργος Παπαδόπουλος - Πότε Θα Σε Δω - backstageΓιώργος Παπαδόπουλος - Πότε Θα Σε Δω - backstageΓιώργος Παπαδόπουλος - Πότε Θα Σε Δω - backstageΓιώργος Παπαδόπουλος - Πότε Θα Σε Δω - backstageΓιώργος Παπαδόπουλος - Πότε Θα Σε Δω - backstage

Comments(0)

Log in to comment