Η Άννα Βίσση μόλις έκανε την τέλεια φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά της


October 15, 2020

 H Άννα Βίσση είναι η απόλυτη Ελληνίδα star και μία από τις αγαπημένες μας γυναίκες εδώ στο queen.gr! Εκτός από υπέροχη φωνή, μας αρέσει πολύ το στυλ της, ο αέρας που αποπνέει, ενώ πάντα παρατηρούμε και τις αλλαγές που κάνει στην εμφάνισή της. Και ακριβώς αυτό ανακαλύψαμε χθες βράδυ.

Η τραγουδίστρια προχώρησε σε ένα φρεσκάρισμα στο κούρεμά της ανανεώνοντας έτσι την εμφάνισή της και υποδεχόμενη το φθινόπωρο με νέα διάθεση. Η Άννα Βίσση αφέθηκε στα χέρια του διεθνούς φήμης και ταλαντούχου Έλληνα hairstylist, Πάνου Παπανδριανού.

Ο συγκεκριμένος κομμωτής έχει ως βάση του τη Νέα Υόρκη και έχει συνεργαστεί πολλές φορές με διάσημες Ελληνίδες και ξένες celebrities. Εκτός από τη δική μας Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Πάνος Παπανδριανός έχει επιμεληθεί τα μαλλιά της Bella & Gigi Hadid, της Dua Lipa, της Rosalia κ.ά.

Και τώρα, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η Άννα Βίσση τον εμπιστεύθηκε για το δικό της κούρεμα. Η απόλυτη Ελληνίδα star αφαίρεσε αρκετό μήκος από τα μαλλιά της, ενώ επέλεξε το φιλάρισμα σε συνδυασμό με layers, για να δώσει κίνηση κα φρεσκάδα στο κούρεμά της. Από εμάς είναι «ναι». Με γεια, Άννα!

Comments(0)

Log in to comment