Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε live ότι φεύγει από τον Alpha και δεν θα κάνει του χρόνου τηλεόραση


May 22, 2020

Την ημέρα της ονομαστικής εορτής της επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη για να «ταράξει» τις ισορροπίες της μεσημεριανής ζώνης, ανακοινώνοντας την αποχώρηση της από τον Alpha αλλά και την τηλεόραση - τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν.  

Μετά από ένα σύντομο βίντεο που είχαν ετοιμάσει για εκείνη οι συνεργάτες της, ο φακός επέστρεψε στο πλατό και η Ελένη Μενεγάκη, μία από τις μακροβιότερες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, επιβεβαίωσε μέσα σε τρία λεπτά τις φήμες μηνών για την αποχώρηση της από το κανάλι.

«Ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πάρα πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα», είπε με φανερά σπασμένη φωνή. «Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή μου έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς καλούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι δηλαδή να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω. Μου αρέσει να αισθάνομαι ασφάλεια. Το επιδιώκω στη ζωή μου».  

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε και για τους συνεργάτες της, λέγοντας: «Θέλω να αγαπάτε τους συνεργάτες μου, απευθύνομαι σε οποιονδήποτε συνεργαστεί με δικό μου συνεργάτη, οπουδήποτε. Όλοι όσοι πέρασαν από κοντά μου ήταν ξεχωριστά παιδιά. Όλοι είναι ψηλά στην καρδιά μου, είμαι πολύ περήφανη για όλα αυτά που έζησα μαζί τους. Υπήρξα τυχερή και πιστεύω η τύχη μου θα συνεχίσει. Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ, και είμαι περήφανη που δεν έκλαψα. Συνεχίζουμε δυνατά». Η Ελένη Μενεγάκη φανερά συγκινημένη έδωσε πάσα για το διαφημιστικό διάλειμμα και όλοι πλέον θα θυμόμαστε αυτή τη στιγμή ως τη μέρα που η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Comments(0)

Log in to comment