Κλείνει τις πόρτες του το 4 Friends – Ανοίγει υπό νέα διεύθυνση


April 14, 2021

Το 4Friends η αγαπημένη καφετέρια, και στέκι για πολλούς σκαλιώτες κλείνει μετά από 6 χρόνια λειτουργίας. Οι δύσκολες συνθήκες της πανδημίας δεν μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστη τη καφετέρια, παρόλες τις προσπάθειες για τη διατήρηση της. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση στην σελίδα στο Facebook, ο χώρος θα λειτουργήσει σύντομα υπό νέα διεύθυνση και όνομα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Τον Δεκέμβριο του 2014, 4 φίλοι ξεκινήσαμε ένα εγχείρημα με έμπνευση να δημιουργήσουμε ένα χώρο συνεύρεσης διαφορετικό από τους άλλους! Ένα χώρο άνετο και φιλικό για όλες τις ώρες της μέρας.
Το 4-friends γέμισε με αρώματα καφέ και πλούσιες γεύσεις που συνόδευαν παρείστικες στιγμές, κάλυψη αθλητικών διοργανώσεων, διαγωνισμών, πάρτι και άλλα πολλά events που είχαμε την τύχη να οργανώσουμε και να στηρίξετε.
Στην πορεία οι 4 φίλοι έγιναν περισσότεροι και φτάνοντας στον Δεκέμβρη του 2020, νιώθουμε πραγματικά ότι η διεύθυνση, το προσωπικό, οι συνεργάτες και οι πελάτες του 4-friends έγιναν μια μεγάλη παρέα ή αλλιώς μια δεύτερη οικογένεια.
Σήμερα ανακοινώνουμε την δύσκολη απόφαση μας να τερματίσουμε τη λειτουργία του 4friends, ευχαριστώντας όλους και όλες που ήταν μέρος της μεγάλης αυτής παρέας.
Οι δύσκολες συνθήκες της πανδημίας δεν μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο τον αγαπημένο μας χώρο, παρόλες τις προσπάθειες που καταβάλαμε για να διατηρήσουμε το
4-friends ανοιχτό, ζεστό και φιλικό όπως το έχετε συνηθίσει.
Σύντομα θα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και όνομα και καλούμε όλους μας τους φίλους να συνεχίσουν να το στηρίζουν και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλές δουλειές.»

Comments(0)

Log in to comment