Με απόλυτη επιτυχία έγιναν τα Megabet Plus Awards


January 10, 2020

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα Megabet Plus Awards που πραγματοποίησε η εταιρεία την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στο Panorio Palace με τη Πέγκυ Ζήνα να προσφέρει μοναδικές και αξέχαστες στιγμές στους 1200 προσκεκλημένους.

 

Η Megabet Plus επιφύλασσε πλούσιο θέαμα, πολλές εκπλήξεις και πολλά δώρα στο πάρτυ το οποίο γίνεται με καλεσμένους όλους τους πράκτορες και συνεργάτες της εταιρείας.

Τα βραβεία της Μegabet Plus, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, δεν είχαν μόνο διασκεδαστικό ύφος αλλά και φιλανθρωπικό αφού ενισχύθηκε το Κέντρο "Άγιος Λάζαρος" καθώς πωλούνταν δημιουργήματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική.

Με την παρουσία τους τίμησαν τα Megabet Plus Awards προσωπικότητες του πολιτικού, αθλητικού, κοσμικού και εκκλησιαστικού χώρου. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργικού Συμβουλίου, κ. θεοδόσης Τσιόλας, ο οποίος στην ομιλία του ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Megabet Plus για την προσφορά της στην κοινωνία και την ενίσχυση της οικονομίας με τις θέσεις εραγασίας που προσφέρει.

Επίσης, το παρών τους έδωσαν ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Πρόεδρος του ΔΗΠΑ, κ. Μάριος Κάρογιαν ενώ ο Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος Πηλιώτης ήταν ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Κιτίου. Επιπρόσθετα, παρευρέθηκαν οι βουλευτές του ΔΗΣΥ, κ. Νίκος Τορναρίτης, κ. Γιώργος Κάρουλλας, κ. Ονούφριος Κουλλάς, η κ. Αννίτα Δημητρίου, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ κ. Γιώργος Προκοπίου, οι βουλευτές του ΑΚΕΛ, κ. Νίκος Κέττηρος και κ. Ανδρέας Πασιουρτίδης, ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Αντρέας Βύρας, ο Δήμαρχος Αραδίππου κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης και δημοτικοί σύμβουλοι διάφορων δήμων από όλη την Κύπρο.

Το πρακτορείο της Ελένης Φώκου στο Κίτι κέρδισε το μεγαλύτερο βραβείο, Diamond Award, αφού είχε την μεγαλύτερη κερδοφορία για το έτος 2019. Το πρακτορείο θα μεταονομαστεί σε Megabet Plus Diamond και θα φέρει διαφορετικό λογότυπο για ένα ολόκληρο χρόνο. Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν οι 20 καλύτεροι πράκτορες με κριτήρια την κερδοφορίας προς την εταιρεία. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η εντιμότητα, η τυπικότητα του πράκτορα και η πλήρης εναρμόνιση με τους κανόνες της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων.

Επίσης, βραβεύθηκαν τα έξι πιο κερδοφόρα πρακτορεία σε περιοχές ή χωριά με περιορισμένους κατοίκους, η μεγαλύτερη μεταγγραφή του 2019, το πρακτορείο με το μεγαλύτερο τζίρο, ο Ιδρυτής της Scorebet, κ. Νίκος Αριστείδης, ο ιδιοκτήτης της Zapnet, κ. Ιωάννης Ζαπίτης, ο ιδιοκτήτης της Landascolour, κ. Μισέλ Λάντας και ο Κωνσταντίνος Χρίστου για τη συνεισφορά του σε παιδιά με διαβήτη. Επίσης, βραβεύθηκαν οι είκοσι συμμετέχοντες του σεμιναρίου του Cyprus Institute of Marketing "Στοιχηματική Ηθική, Νομοθεσία και Εξυπηρέτηση Πελατών".

Ο Chairman της Megabet Plus, κ. Νίκο Λακονίκο τόνισε στην ομιλία του πως η Megabet Plus θα συνεείσει ακόμη πιο δυναμικά το 2020 και ευχαρίστησε όλους τους πράκτορες για την άψογη τους συνεργασία. Από την πλευρά του, ο Ιδρυτής & CEO, κ. Λάζαρος Φιλίππου, ανέφερε πως η οικογένεια της Megabet Plus μεγαλώνει συνεχώς και ανακοίνωσε πως πέραν των 210 πρακτορείων είναι ενταγμένα στο δυναμικό της εταιρείας καθιστώντας την ως τη μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων στην Κύπρο.

Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα των Megabet Plus Awards παρουσίασαν η Άντρη Καραντώνη και η Χριστίνα Δημητρίου ενώ ο κόσμος ξεφάντωσε με τη Πέγκυ Ζήνα που τραγούδησε γνωστές επιτυχίες με την δεκαπενταμελή ορχήστρα της. Την καλλιτεχνική βραδιά συμπλήρωσε ο Νίκος Καντής με τον παραδοσιακό χορό των ποτηριών ενώ τσιατιστά είπε ο Πανίκος Μουσκοβίας που μας ταξίδεψε χρόνια πίσω στα έθιμα του τόπου μας. Τέλος, η Megabet Plus κλήρωσε πάρα πολλά δώρα στους συνεργάτες και πράκτορες της προσφέροντας δεκάδες τηλεοράσεις.

Comments(0)

Log in to comment