Να τι κάνει η Billie Eilish όσο βρίσκεται στην καραντίνα και ναι ετοιμάζει νέα tracks


May 18, 2020

Τι πιστεύεις ότι κάνει η Billie Eilish στο σπίτι; Αυτή η περίοδος της καραντίνας μας ήθελε σπίτι οπότε καταλαβαίνεις ότι έπρεπε και πρέπει να βρούμε πολλές διάφορες και δημιουργικές ασχολίες για να περάσει ο χρόνος μας.

Κάπως έτσι και η Billie Eilish, αφού παραμένει σπίτι, βρίσκει και κάνει διάφορα δημιουργικά πράγματα και φυσικά σε όλα αυτά συμπεριλαμβάνεται η μουσική.

Την καραντίνα περνά με τον αδερφό της Finnea και όπως αποκάλυψε στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Zane Lowe και στο Apple Music, έγραψαν ένα κομμάτι κατά την διάρκεια της καραντίνας το οποίο αν και είναι αρκετά μακρυά από το στυλ που γράφουν, ωστόσο η Billie το λάτρεψε και ήταν αυτό ακριβώς που ήθελε. Μακάρι να το ακούσουμε και εμείς κάποια στιγμή.

Η Billie εκτός από την μουσική που γράφει μέσα στη καραντίνα μίλησε και για τα συναισθήματά της. Υιοθέτησε επίσης δύο κουτάβια και αφιερώθηκε στην φροντίδα τους. Παραμένει μέσα και της λείπουν οι φίλοι της αλλά παράλληλα της αρέσει η παραμονή της στο σπίτι. Επίσης αυτό που θέλει να πει στον κόσμο είναι να ωριμάσουν μετά από όλο αυτό αντί να στενοχωριούνται που είναι μακρυά από τις παρέες τους.

Πηγή:https://teen.queen.gr/

Comments(0)

Log in to comment