Πέγκυ Ζήνα: Το νέο τραγούδι «Ειλικρινά» αποκλειστικά στο Spotify


October 17, 2020

Σε ένα νοσταλγικό μουσικό μονοπάτι οδηγεί το κοινό η Πέγκυ Ζήνα.

Η Πέγκυ Ζήνα και η Heaven Music παρουσιάζουν σε αποκλειστική μετάδοση στο Spotify το νέο τραγούδι «Ειλικρινά», μία σίγουρη δισκογραφική επιτυχία.

Μια νέα εποχή για τη μουσική βιομηχανία έχει πλέον ξεκινήσει, και η αποκλειστική διανομή στο Spotify δίνει τη δυνατότητα στο αγαπημένο κοινό της ερμηνεύτριας να απολαύσει ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο τη νέα της δουλειά.

H αγαπημένη Πέγκυ Ζήνα, η οποία μας έχει χαρίσει εδώ και 26 χρόνια αμέτρητες επιτυχίες, «ανοίγει την πόρτα» για να μας ταξιδέψει με μια νέα δυναμική μπαλάντα, με τίτλο «Ειλικρινά».

Πιο «ειλικρινής» από ποτέ, δεν τη φοβάται τη σιωπή.

Ένα υπέροχο τραγούδι με τη μοναδική ερμηνεία της Πέγκυ Ζήνα, σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη και σε στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου, θα μας οδηγήσει σε ένα νοσταλγικό μουσικό μονοπάτι.

«Ειλικρινά, δε θα υπάρχω πια για σένα πουθενά, στα περασμένα το μυαλό σου θα γυρνά, εμένα θα ζητάς ξανά, ειλικρινά…», τραγουδά η Πέγκυ Ζήνα.

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το music videο του «Ειλικρινά» με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου σε vintage αλλά και μοντέρνα αισθητική.

Το video clip για το νέο τραγούδι της Πέγκυ Zήνα θα κυκλοφορήσει στο κανάλι της Heaven Music στο YouTube την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Ακούστε ολόκληρο το τραγούδι στο Spotify εδώ.

Comments(0)

Log in to comment