«Πες Την Αλήθεια»: Το νέο single της Ρένας Μόρφη με τη σφραγίδα του Φοίβου Δεληβοριά


May 13, 2020

Η Ρένα Μόρφη ποτέ δεν ξεχνάει τον «έρωτα» της ζωής της Φοίβο Δεληβοριά που της στέλνει γράμματα λέγοντάς της «Πες Την Αλήθεια».

Το «Πες Την Αλήθεια» είναι ένα ακόμα single που έχει ξεχωρίσει από το δίσκο «Σάμπα Τσικίτα» της Ρένας Μόρφη. Μετά τον πρώτο δίσκο και την αξεπέραστη λαϊκή ντίβα Σούλη Ανατολή, η Ρένα Μόρφη έρχεται με το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ της να πρωταγωνιστήσει στη μουσικοχορευτική νουβέλα «Σάμπα Τσικίτα».

Η Σάμπα Τσικίτα είναι το φτωχό κορίτσι απ’ το Barrio που ο Δημήτρης Μπαλογιάννης ερωτεύεται σφόδρα και κάνουν παράξενα παιδιά, όπως το "Ανήμερη καρδιά" και το "Φορτίο" που μιλάν ελληνικά και χορεύουν βραζιλιάνικα ή το "Αργά" και τα "Μεσάνυχτα" που τρώνε μόνο καρύδες, ανανάδες και σουβλάκια.

Μία αναπάντεχη συνάντηση με τους μεξικάνους Los Angeles Azules θα φέρει στον κόσμο το "Μέχρι το πρωί", ενώ η Σάμπα Τσικίτα με νοσταλγία τραγουδά "Χάθηκες" και ποτέ δεν ξεχνάει τον έρωτα της ζωής της Φοίβο Δεληβοριά, που της στέλνει γράμματα λέγοντας της "Πες την Αλήθεια" και "Σε έλεγα αγάπη μου".

Σαν να μη ’φταναν όλα αυτά, με "Ιπποτικό" βήμα εμφανίζεται ο Μάρκος Κούμαρης και με ένα απλό "Θα ανέβω να σε βρω" την κλέβει απ’ όλους και φεύγουν μαζί γι’ αλλού.

Το single «Πες Την Αλήθεια» και το άλμπουμ «Σάμπα Τσικίτα» της Ρένας Μόρφη κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε τα ακόλουθα για αυτό το τραγούδι:
«Το έχουμε έτοιμο εδώ και καιρό, θέλησε να βγει όμως έξω τώρα.Στείλαμε ταυτόχρονα μήνυμα με τη Rena Morfi - Souli Anatoli στο 13033 και αυτό μας απάντησε «Μα φυσικά! Εννοείται! Το ρωτάτε; Άκου λέει!». Κι έτσι, βγαίνει επισήμως τη βόλτα του: καινούργιο τραγουδάκι της Ρένας, σε στίχους και μουσική μου και παραγωγή του Ορέστη Φαληρέα. Βάλτε το δυνατά και βγείτε στα παράθυρα για να σας δούμε λίγο».

Comments(0)

Log in to comment