Σε άνδρα ανήκουν τα οστά που εντοπίστηκαν στα Περβόλια


January 14, 2020
Σε άντρα φαίνεται πως ανήκουν τα οστά που εντοπίστηκαν στις 27 Δεκεμβρίου και στις 5 Ιανουαρίου σε παραλία στα Περβόλια.
 
Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, περιέγραψε τον εντοπισμό των οστών, τα οποία εξετάστηκαν και εξήχθησαν ορισμένα συμπεράσματα.
 
Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, αρχικά πληροφορία ανέφερε πως τα οστά εντοπίστηκαν στην παραλία των Περβολιών και μέλη του αστυνομικού σταθμού Κιτίου τα παρέλαβαν. Έπειτα, στις 5 Ιανουαρίου, έφθασε στην Αστυνομία νέα πληροφορία για εντοπισμό οστών στην ίδια περιοχή.
 
Τα οστά εστάλησαν στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου εξετάστηκαν στην παρουσία ιατροδικαστή και ανθρωπολόγου.
Μετά τις εξετάσεις, εξήλθε συμπέρασμα ότι τα ανθρώπινα οστά ανήκαν σε άνδρα και φαίνεται να ήταν θαμμένα εκεί, πριν έρθουν στην επιφάνεια λόγω της έντονης θαλασσοταραχής.
Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Σώματος, υπογράμμισε ότι τα οστά πιθανόν να ήταν εκεί από την περίοδο που ακολούθησε της τουρκοκυπριακής ανταρσίας το 1963-1964.
 

Comments(0)

Log in to comment