Στο ΓεΣΥ και το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Τίμιος Σταυρός στη Λάρνακα


May 29, 2020

«Το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Τίμιος Σταυρός στην Λάρνακα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κατέληξε σε συμφωνία με τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας για την ένταξη του στην Β’ φάση του Γενικού Σχεδίου Υγείας (ΓΕΣΥ)», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

 

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Τίμιος Σταυρός θα αρχίσει να προσφέρει υπηρεσίες μέσω του ΓΕΣΥ στο κοινό από την 1η Ιουνίου 2020.

Σε δήλωση του σχετικά με την εξέλιξη ο Γενικός Διευθυντής του Τιμίου Σταυρού κ. Μάρκος Χριστοδουλίδης ανάφερε: Το Νοσοκομείο Τίμιος Σταυρός μετά από ενημέρωση όλων των συνεργατών του για τις προθέσεις του, δηλώνει την ένταξη του στη Β’ φάση του ΓεΣΥ από την 1Η Ιουνίου 2020. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε υψίστης ποιότητας υπηρεσίες προς τον Κύπριο ασθενή. Με την ευκαιρία αυτή η διεύθυνση του Τιμίου Σταυρού εκφράζει τις ευχαριστίες της στους γιατρούς και όλους τους επαγγελματίες Υγείας του Νοσοκομείου αλλά και στον Όμιλο Quality που μέσω της Quality Medical συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια για παροχή των καλύτερων και υψηλότερων δυνατών υπηρεσιών στο κοινό».

Comments(0)

Log in to comment