Στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών βρίσκονται τα ιερά λείψανα του Αγίου Εφραίμ


April 17, 2021
Στα Λιβάδια Λάρνακας και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στο συνοικισμό Λιβαδιών, βρίσκονται για προσκύνημα τα ιερά λείψανα του Αγίου Εφραίμ της Νέας Μάκρης. Τα λείψανα θα βρίσκονται στο ναό από σήμερα  Σάββατο 17 Απριλίου 2021 έως την Κυριακή 18 Απριλίου 2021 και ώρα 9.00 το βράδυ.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Ιερού Ναού Τριών Ιεραρχών αναφέρεται ότι «κατόπιν αιτήματος αρκετών πιστών στην επαρχία Λάρνακας και αφού δόθηκε η σχετική άδεια, μετά των ανάλογων αυστηρών συστάσεων, θα βρίσκονται στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στο συνοικισμό Λιβαδιών, τα ιερά λείψανα του Αγίου Εφραίμ του θαυματουργού, της Νέας Μάκρης, για προσκύνημα και ενίσχυση των πιστών».

Προστίθεται ότι «τα λείψανα θα βρίσκονται στο ναό από το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 έως την Κυριακή 18 Απριλίου 2021 και ώρα 9.00 το βράδυ.

Σημειώνεται ότι «καθ’ όλη τη διάρκεια του προσκυνήματος, θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό, καθώς και όλα τα εν ισχύ διατάγματα, προκειμένου να αποφευχθούν οποιεσδήποτε δυσμενείς καταστάσεις».

Καλούνται «όσοι θα προσέρχονται για προσκύνημα, να επιδεικνύουν τη δέουσα τάξη, να έχουν υπομονή, ακολουθώντας τις υποδείξεις των υπευθύνων και να τηρούν όλα τα σχετικά μέτρα».

Comments(0)

Log in to comment