Τι κι αν μπήκε ο Σεπτέμβρης; Η Ελευθερία Ελευθερίου ανασταστώνει! Οι καυτές πόζες με μαγιό


September 08, 2021

Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε και επίσημα όμως οι αγαπημένοι μας celebrities συνεχίζουν να μας βομβαρδίσουν με φωτογραφίες με μαγιό. Ανάμεσα σε αυτούς και η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, Ελευθερία Ελευθερίου.

Η ίδια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με μαγιό και αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους.
Να θυμίσουμε πως σε παλιότερη συνέντευξή της η Ελευθερία Ελευθερίου, είχε πει: «Δεν ήμουν ποτέ fan της γυμναστικής, απλώς τα τελευταία χρόνια έχω μπει στη διαδικασία να γυμνάζομαι λίγο πιο εντατικά. Πηγαίνω γυμναστήριο όσο πιο συχνά μπορώ και κάνω κυρίως αερόβιες ασκήσεις όπως ποδήλατο και πρόγραμμα με pesronal trainer. Μικρότερη είχα ασχοληθεί με τον στίβο και το άλμα εις μήκος και θεωρώ ότι το σώμα δεν ξεχνάει».

Και για τα μυστικά της διατροφής της είχε τονίσει: «Προσέχω γενικά τη διατροφή μου ούτως ώστε να έχω και το περιθώριο να απολαμβάνω τη ζωή και το φαγητό. Δίαιτα πείνας δεν έχω κάνει ποτέ. Η διατροφή πρέπει να έχει στόχο πάνω απ' όλα την καλή υγεία και όχι μόνο την εμφάνιση και το ωραίο σώμα»!

Comments(0)

Log in to comment