Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν στην Ύδρα


October 12, 2021

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν χθες, 11 Οκτωβρίου, στην Ύδρα, με πολιτικό γάμο και κάτω από άκρα μυστικότητα.Το ζευγάρι κράτησε όσο πιο καλά κρυμμένο μπορούσε το πότε και πού θα γίνει ο γάμος, καθώς ήθελε να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα.

 

Ο γάμος του Κωστή Μαραβέγια και της Τόνιας Σωτηροπούλου τελέστηκε στις 6 μ.μ. της Δευτέρας από τον αντιδήμαρχο του νησιού, κ. Γιάννη Μπελεγρή σε μεγάλο ξενοδοχείο, ενώ προσκεκλημένοι του ζευγαριού ήταν άνθρωποι της οικογένειάς τους και στενοί φίλοι, όπως ο γνωστός σκηνοθέτης, Νίκος Περράκης, ο ηθοποιός, Δημήτρης Μοθωναίος, η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Μουζουράκης και η Κατρίνα Τσάνταλη.

Tο ζευγάρι επέλεξε μια μπομπονιέρα-πουγκί, η οποία συνοδευόταν με ένα γλαστράκι που έγραφε: «Ευχαριστούμε πολύ, Κωστής & Τόνια, 11-10-2021».

Όταν έγινε γνωστή η είδηση του γάμου, δημοσιογράφοι και φωτογράφοι έφτασαν στο σημείο της τελετής. Ωστόσο, Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας προτίμησαν να τους έχουν τούρτα και κρασί προκειμένου να τους ευχαριστήσουν αλλά και να τους πουν πως δεν θα μπορέσουν να μοιραστούν μαζί τους αυτές τις στιγμές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωστής Μαραβέγιας, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show», είχε πει, μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Αρχικά, έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μ’ αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούργια ζωή, μια αναγέννηση. Όταν αισθάνεσαι ότι θες να είσαι δοτικός και να μη βρίσκεις ένα αντίκρισμα, υπάρχει ένας τοίχος που πέφτει πάνω. Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις, νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο».

Comments(0)

Log in to comment