Ζορπάς: Κανένα κρούσμα σε 1.600 διαγνωστικές εξετάσεις εργαζομένων


May 05, 2020

Ολοκληρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες οι διαγνωστικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το σύνολο του προσωπικού των Φούρνων Ζορπάς και όπως αναφέρει σε μήνυμά του προς το προσωπικό ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Δημήτρης Ζορπάς, «όλα ανεξαιρέτως τα αποτελέσματα είναι αρνητικά». Πρόκειται, αναφέρει ο κ. Ζορπάς, για μια πολύ θετική εξέλιξη για την εταιρεία, «δεδομένου του μεγάλου αριθμού των καταστημάτων μας σε όλη την Κύπρο και των χιλιάδων συμπολιτών μας που εξυπηρετούμε καθημερινά».

Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου συνεχάρη και ευχαρίστησε εκ νέου όλο το προσωπικό, γιατί, όπως αναφέρει, «αυτό που επιβεβαιώνει το αποτέλεσμα 1.600 και πλέον διαγνωστικών εξετάσεων, είναι τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα με την οποία εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα που εξ αρχής λάβαμε, στο πλαίσιο του σχεδίου διαχείρισης κρίσης που ως οργανισμός είχαμε καταρτίσει». Θεωρούμε πολύ σημαντικό, συνεχίζει, όλοι οι συνάδελφοι και όλοι οι πολίτες που επισκέπτονται τα καταστήματά μας, να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον. «Με τη δική σας προσπάθεια και συμβολή το έχουμε επιτύχει».

Στο μήνυμά του προς το προσωπικό ο κ. Ζορπάς αναφέρεται και στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται με την έναρξη της προσπάθειας χαλάρωσης των μέτρων. «Ενόψει της νέας φάσης στην οποία έχουμε εισέλθει, θέλουμε να τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι η συμβολή όλων μας, στη συλλογική προσπάθεια για περιορισμό του ιού και προστασία της δημόσιας υγείας, παραμένει κορυφαία προτεραιότητα. Η προσπάθεια χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων πρέπει να επιτύχει, για να μπορέσουμε ως χώρα και ως κοινωνία, να κάνουμε το επόμενο σημαντικό βήμα προς την πλήρη επάνοδο στην κανονική μας ζωή».

Οι συναναστροφές μας, τόσο σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο όσο και στον επαγγελματικό μας χώρο, καταλήγει ο Δημήτρης Ζορπάς, αναμένεται να αυξηθούν. «Οφείλουμε όλοι να παραμείνουμε συνεπείς και πειθαρχημένοι στην εφαρμογή όλων των μέτρων υγιεινής και αυτοπροστασίας. Αν επιδείξουμε όλοι υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι σύντομα θα έρθουν καλύτερες ημέρες και η δύσκολη περίοδος που διανύουμε, θα λειτουργεί ως μια υπενθύμιση για αυτά που είναι ουσιαστικά στη ζωή».

Comments(0)

Log in to comment